Norsk
Gamereactor
nyheter
Dishonored

- Spillbransjen mangler variasjon

Dishonored-designeren fortviler

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bethesdas kommende actionspill Dishonored virker svært lovende, og spillet har ved flere anledninger blitt sammenlignet med storheter som Bioshock-serien. Dette kan designer Viktor Antonov forstå, men samtidig har han ikke helt sansen for det:

- Det har blitt mange oppfølgere. For mange etablerte serier som dominerer markedet. Mange av de er krigsspill, og de er gode, men dagens spillbransje mangler variasjon, forklarer Antonov.

- På grunn av dette sliter folk med å forstå hva som skjer når nye konsepter blir presentert. Man forsøker å finne noe man kan sammenligne det med. Vi jobber med et historisk verk, et retro-futuristisk verk, som egentlig har lite til felles med Bioshock utover settingen i en fjern fremtid blandet med referanser til fortiden. Dessverre er Bioshock og Dishonored de eneste to spillene som har gått i denne retningen på mange år, fortsetter Antonov.

Han avslutter sitt resonement:

- Det er med andre ord mangelen på variasjon som fører til disse sammenligningene. Det burde være flere historisk realistiske verdener der. Jeg synes faktisk det er en skam at de ikke finnes. Jeg hadde forventet 20 spill om dette, avslutter Antonov.

Antonov er før øvrig mannen som stod bak City 17 i Half-Life 2, så her er det snakk om en rutinert bransjeveteran. Når det er sagt mistenker vi at likheter i den visuelle stilen også trekker tankene mot spill som Bioshock (og muligens Fable?) ved siden av settingen spillet utspiller seg i.

Kilde: CVG.

Dishonored

Relaterte tekster

3
Dishonored: The Brigmore WitchesScore

Dishonored: The Brigmore Witches

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Vi har tatt en siste tur til Dunwall. Vakkert på utsiden, stygt på innsiden og fortsatt et utrolig bra spill. Her er inntrykkene fra den siste utvidelsen til fjorårets monsterhit...

0
Se den animerte prologen til Dishonored

Se den animerte prologen til Dishonored

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Ettersom nyversjonen av Dishonored, altså Dishonored: Definitive Edition, nærmer seg lansering med stormskritt, har utvikler Arkane Studios trukket frem en animert serie...



Loading next content