Norsk
Gamereactor
nyheter
Diablo III

- Historien i Diablo III er svært svak

Hollywood-forfatter er ikke imponert

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Om du har sett Big Fish eller Charlie's Angels er du kjent med John August, manusforfatteren bak begge manuskriptene. I et innlegg på sin personlige blogg får Diablo III passet sitt påskrevet, der han omtaler historien som svært svak.

- I Diablo III oppleves plottet gjennom samtaler med folk. Leah snakker med Deckard Cain. Tyrael snakker med Adria. De har utropstegnsfest, og du er velkommen til å se på i stillhet, skriver han.

Ifølge August gjør fortellerteknikken at man ikke bryr seg om de andre figurenes handlinger og skjebne. I hans mening trenger det ikke nødvendigvis å være slik.

- Husker dere Raynor og Kerrigan fra Starcraft? Jeg ble investert i disse figurene, og det var ikke bare på grunn av mellomsekvensene. Det var fordi jeg fikk spille som dem. Jeg holdt dem i live gjennom zerg rushes, og så dem ofre seg på måter som forandret dem. Til og med når jeg ikke spilte som dem, så kjente jeg dem, skriver forfatteren.

Vår anmelder ga Diablo III en sterk 9/10, og mente både historie, grafikk og dialog var av toppklasse.

Diablo III

Relaterte tekster

Diablo IIIScore

Diablo III

ANMELDELSE. Skrevet av Kenneth Flage

Kenneth dro til helvete og tilbake i anledning konsollanseringen av Diablo III. Har Blizzards mørke eventyr lykkes med konverteringen? Vi har satt karakter...



Loading next content