Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Black Ops 2

Slutt for killstreaks i Black Ops 2

Erstattes med scorestreaks

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Killstreaks-systemet der man mottar ulike bonuser hvis man kvitter seg med flere fiender på rad uten å dø, har i løpet av årene blitt et slags varemerke for Call of Duty-serien. I det kommende Call of Duty: Black Ops 2 har utvikler Treyarch imidlertid bestemt seg for å kutte ut ordningen til fordel for et nytt system.

Det skriver spillsiden VG247, som skal ha fått snus i saken bak lukkede dører på årets Gamescom-messe, som nå er igang i Tyskland.

Den nye ordningen vil erstatte killstreaks med såkalte scorestreaks. Som navnet antyder vil belønningene nå baserer seg på opptjente poeng, og ikke bare antall kills. På denne måten blir også spillere som utfører andre oppgaver belønnet.

Samtidig har Treyarch lagt til flere nye scorestreak-belønninger, og finpusset på eksisterende bonuser.

Ved siden av kjente godbiter som UAV-droner, VTOLs og airstrikes vil man blant annet kunne sikre seg et Humvee-lignende kjøretøy kjent som The Guardian, som vil gi laget ditt en stor fordel på slagmarken.

Utviklerne registrerer at noen av belønningene kan virke i overkant kraftige, men de er sikre på at de kan klare å finne den rette balansen. Har du rett utstyr for anledningen, og tilstrekkelig med ferdigheter, skal det være mulig å hamle opp med det meste, forsikrer Treyarch.

Call of Duty: Black Ops 2 skal etter planen slippes den 13. november, til Playstation 3, PC og Xbox 360. Og senere til Wii U.

Call of Duty: Black Ops 2

Relaterte tekster

2
Call of Duty saksøkes igjen

Call of Duty saksøkes igjen

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I sommeren 2014 ble Activision saksøkt for å urettmessig ha brukt navnet og utseendet til Manuel Noriega, tidligere diktator av Panama, i Call of Duty: Black Ops 2. Den...

0
12 millioner spiller Black Ops 2 månedlig

12 millioner spiller Black Ops 2 månedlig

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Denne fredagen slippes Call of Duty: Black Ops 3, og interessen for Activisions oppfølger ser ut til å være rimelig stor. Fortsatt spilles nemlig forrige spill i Black...



Loading next content