Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo 4

Slik blir specializations i Halo 4

343 Industries gir oss detaljene

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Utvikler 343 Industries har nettopp offentliggjort detaljene rundt Specializations, altså det nye systemet i Halo 4 som tar for seg progresjonen mot nivå 50 i flerspillerdelen.

Systemet består av et sett ulike veier man kan gå, mens man jobber seg fremover og låser opp nytt utstyr. Uansett hvilken specialization man velger blir dette utstyret låst opp i ti omganger, som følger følgende mal:

• Armor Mod.
• Armor Set for Helmet/Chest/Left Shoulder/Right Shoulder.
• Armor Textures for Helmet/Chest/Left Shoulder/Right Shoulder.
• Weapon Texture for one of the loadout weapons.
• 4 Foreground Emblems.
• 1 Background Emblem.
• 1 Visor Color.

Totalt er det åtte specializations å velge mellom. Disse beskrives på følgende vis:

• Wetwork: En stealth-ekspert som fokuserer på å kunne ta fiender av dage uten å etterlate noe spor. Kan skilte med lynraske bevegelser både i og utenfor kampene.

• Pioneer: En ekspert innenfor utforskning av ukjente miljøer. Opparbeider seg erfaringspoeng raskere enn de andre soldatene takket være kompetansen innenfor informasjonsinnsamling.

• Engineer: En sylskarp ingeniør som kan reparere og infisere teknologiske nettverk. Kan hacke seg inn i systemer for å forutse hvor ordnance drops og andre godbiter vil dukke opp.

• Tracker: En rutinert stifinner som kan spore opp fiender selv lenge etter de har forlatt området. Kan etterspørre egne ordnance drops til hjelp i kampens hete.

• Rogue: En seiglivet soldat som trives best på egenhånd og som kan utrette masse uten hjelp fra andre. Er spesielt flink til å opprettholde presisjonen i kikkertsikte selv når han er under ild.

• Stalker: En slu jeger som har muligheten til å bli fullstendig usynlig. Livsfarlig i nærkamper, og med muligheten til å spore opp fiender han har blitt drept av tidligere.

• Pathfinder: En annen ensom soldat som passer til enkeltmannsoppdrag bak fiendens linjer. Er spesialist på fastmonterte våpen, og kan bruke disse over lengre perioder før de blir overopphetet. Han kan også bevege seg raskere når han avmonterer slike våpen.

• Operator: En ekspert på kjøretøyer. Biler, båter, fly og romskip. Kan skvise mer krefter ut av alle spillet kjøretøyer, og de tåler med en operator bak rattet.

Wetwork- og Pioneer-klassene er dog de eneste som er tilgjengelige fra lansering av. De andre vil bli sluppet i tur og orden i etterkant, og kun de som forhåndsbestiller spillet (eller kjøper Limited Edition) vil få tilgang til disse.

Kilde: Halo Waypoint.

Halo 4Halo 4
Halo 4Halo 4
Halo 4Halo 4
Halo 4Halo 4

Relaterte tekster

Halo 4Score

Halo 4

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Fem år med venting er endelig over. Nye spillutviklere, ny trilogi. Redaktøren har satt karakter på Master Chiefs hjemkomst...

0
Halo 4 kommer til PC neste uke

Halo 4 kommer til PC neste uke

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

For et par uker siden kunngjorde 343 Industries at Halo: The Master Chief Collection vil få en oppdatering som gjør samlingen langt penere på Xbox Series-konsollene den...

6
Rykte: Halo 1-4 kommer til Xbox One

Rykte: Halo 1-4 kommer til Xbox One

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Microsoft har tenkt til å relansere Halo: Combat Evolved, Halo 2, Halo 3 og Halo 4 på Xbox One i nye, oppdaterte utgaver. Det skriver i hvert fall Engadget som mener de...

9
Nå skal de kjempe om 1,2 millioner!

Nå skal de kjempe om 1,2 millioner!

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Etter innledende runder på Rooster Teeth Expo og Gamescom er det klart for finalen i The Halo 4 Global Championship på PAX Prime-messen i Seattle denne helgen. Her loves...

5
Halo 4 får Game of the Year-versjon

Halo 4 får Game of the Year-versjon

NYHET. Skrevet av Kenneth Flage

Gode nyheter til de som ikke har skaffet seg 343 Industries storspill Halo 4 enda. Microsoft har nrmlig bekreftet at de vil lansere en Game of the Year-versjon av spillet...



Loading next content