Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Black Ops 2

Røpet Black Ops 2 til Wii U

Spilltester avslørte uannonserte versjon

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det virker stadig mer sannsynlig at Call of Duty: Black Ops 2 blir en del av spillbiblioteket til Nintendos kommende Wii U-konsoll.

Hverken Nintendo, Activision eller Treyarch har bekreftet en Wii U-versjon, men hvis vi skal tro en av Treyarchs Quality Assurance-spilltestere er arbeidet med en slik versjon forlengst igang.

På sin Linkedin-profil har nemlig QA-testeren Randall skrevet følgende::

- QA-tester for Call of Duty: Black Ops 2. [...] Arbeidet innebærer QA-testing på PS3 og Wii U, flerspillertesting i samarbeid med teamet, ad hoc-testing og regresjon, skriver Randall.

Vi venter med andre ord kun på den offisielle annonseringen fra Treyarch og Activisions side. Om Wii U-versjonen slippes samtidig med de øvrige versjonene den 13. november gjenstår imidlertid å se, først og fremst fordi lanseringsdatoen til selve konsollen ikke er klar enda.

Les også:
Wii U utsettes til desember?
Slutt for killstreaks i Black Ops 2

Call of Duty: Black Ops 2

Relaterte tekster

2
Call of Duty saksøkes igjen

Call of Duty saksøkes igjen

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I sommeren 2014 ble Activision saksøkt for å urettmessig ha brukt navnet og utseendet til Manuel Noriega, tidligere diktator av Panama, i Call of Duty: Black Ops 2. Den...

0
12 millioner spiller Black Ops 2 månedlig

12 millioner spiller Black Ops 2 månedlig

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Denne fredagen slippes Call of Duty: Black Ops 3, og interessen for Activisions oppfølger ser ut til å være rimelig stor. Fortsatt spilles nemlig forrige spill i Black...



Loading next content