Norsk
Gamereactor
nyheter
The Secret World

Store nedskjæringer hos Funcom

Så mye som 60% kan miste jobbene sine

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Norske Funcom har slitt med dårlige salg av deres nylanserte nettrollespill The Secret World, og hvis vi skal tro en anonym kilde fra Neogaf-formuet står mellom 50 og 60% av staben nå i fare for å miste jobbene sine.

Funcom selv ønsker ikke å kommentere saken foreløpig, men de har bekreftet at de gjennomfører kostnadsreduksjoner og midlertidige oppsigelser for tiden. Det skriver The Verge.

Ifølge Neogaf-medlemmet er det snakk om en global nedskjæring av staben, men dette har ikke blitt blitt bekreftet. Det er derfor uklart i hvor stor grad den norske avdelingen av Funcom blir påvirket av nedskjæringene.

Årsaken til permitteringene har heller ikke blitt lagt frem, men det er naturlig å anta at de er en konsekvens av det skuffende The Secret World-salget.

Les også: Vår anmeldelse av The Secret World.

The Secret World

Relaterte tekster

The Secret WorldScore

The Secret World

ANMELDELSE. Skrevet av Jostein Holmgren

Norges største spillansering noensinne lykkes med å være et annerledes MMO. Jostein har satt karakter på Funcoms The Secret World...

1
The Secret World blir tv-serie

The Secret World blir tv-serie

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Vi hører ganske ofte om filmatiseringer av ulike spillunivers om dagen. Noen mener dette er tåpelig siden man gjerne bruker fler titalls timer i et spill, og derfor blir...



Loading next content