Norsk
Gamereactor
nyheter
God of War: Ascension

Nye God of War får dato

Kratos vender tilbake i mars

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Våren 2013 ligger an til å bli en jubeltid for spillentusiaster, med storspill som Bioshock Infinite, Crysis 3, Sim City og Tomb Raider på programmet (for å nevne noen). Nå har i tillegg råtassen Kratos sluttet seg til det gode selskap.

Som meldt av Sony selv kan vi nemlig forvente å se God of War: Ascension i europeiske butikkhyller fra og med den 13. mars.

Hvis du gleder deg til et gjensyn med Kratos bør du dessuten vurdere spesialutgaven av spillet, der godbiter som et eget sølvomslag til spillet, det offisielle soundtracket og en fet Kratos-statuett er inkludert. Spesialutgaven gir deg i tillegg gratis tilgang på alle fremtidige utvidelsespakker til det PS3-eksklusive eventyret.

God of War: Ascension
God of War: Ascension blir det første God of War-spillet med støtte for flerspiller.

Relaterte tekster

God of War: AscensionScore

God of War: Ascension

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Kratos fortsetter sin nådeløse slakt av mytologiske skapninger i denne forgjengeren, men er dette virkelig den illsinte spartanerens oppstigning?

8
Kostet nye God of War 300 millioner?

Kostet nye God of War 300 millioner?

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Salget av det nye God of War: Ascension går dårligere enn forventet. Det er dårlige nyheter for Sony, som angivelig brukte rundt 50 millioner dollar på utviklingen.

6
Lad opp til God of War: Ascension

Lad opp til God of War: Ascension

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Kratos viser flere følelser enn før i det kommende God of War: Ascension. I denne traileren får vi ett inblikk i fortidens hans, og bakgrunnen for raseriet.



Loading next content