Norsk
Gamereactor
nyheter
The Walking Dead

Episode 3 lar vente på seg

PS3-spillerne lengter etter Walking Dead

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mens amerikanske Playstation 3-spillerne kunne laste ned Episode 3 av Telltale Games' The Walking Dead-serie samtidig med PC- og Xbox 360-spillere over hele verden, venter europeiske Playstation 3-eiere fremdeles på sin del av moroa.

Dette er ikke den første gangen Europas PS3-spillere har blitt holdt i skyggen, og frustrasjonen fra fansen har begynt å melde seg på diverse forumer og i de sosiale mediene.

Nå kan det virke som det er Sonys europeiske avdeling som har skylden for den ekstra ventetiden, hvertfall hvis vi skal tro Telltale Games' egne Twitter-meldinger.

I et forsøk på å berolige fansen skrev nemlig utviklerne følgende Twitter-melding i går ettermiddag:

- Episode 3 av The Walking Dead ble sendt til godkjenning hos SCEE og SCEA samtidig. Vi kommer tilbake med den europeiske lanseringsdatoen for PSN straks denne er bekreftet, skrev utviklerne.

Meldingen har siden blitt fjernet og erstattet med en mindre krass melding der SCEE ikke blir nevnt, formodentlig for ikke å ødelegge forholdet mellom utviklerne og Sony:

- Vi ønsker å takke våre fans for tålmodigheten og støtten. Den europeiske PSN-datoen vil bli offentliggjort så fort vi får greie på den, korrigerer Telltale.

I kommentarfeltet på den europeiske Playstation-bloggen har dessuten Sonys Fred Dutton gitt lyd fra seg om saken, for å kaste lys på årsaken til den ekstra ventetiden:

- Vi erkjenner og forstår frustrasjonen deres. Den europeiske versjonen er inne til QA-testing (Quality Assurace red.anm.) og den vil forhåpentligvis være klar for lansering i løpet av et par uker, forsikrer Dutton.

Hvorfor Sony europeiske avdeling er så mye tregere enn deres amerikanske kolleger vites ikke, og de ønsker heller ikke å kommentere dette overfor spillere eller media.

La oss håpe fadesen ikke gjentar seg nok en gang ved lanseringen av Episode 4...

The Walking Dead

Relaterte tekster

9
The Walking Dead - Episode 5Score

The Walking Dead - Episode 5

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

Siste episode av The Walking Dead er den korteste, men samtidig den mest emosjonelle. Ha snytepapiret klart og forbered deg på en heisatur...

5
The Walking Dead slippes endelig til Wii U

The Walking Dead slippes endelig til Wii U

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

The Walking Dead skal snart slippes på Wii U. Nå som det episodiske spillet fra Telltale har vært ut på så godt som samtlige plattformer en god stund, må det vel kunne...

3
Kommer The Walking Dead til PS4?

Kommer The Walking Dead til PS4?

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

En Playstation 4-versjon av The Walking Dead: Game of The Year Edition er nå tilgjengelig for forhåndsbestilling hos Gamestop i USA. Den planlagte lanseringsdatoen i...



Loading next content