Norsk
Gamereactor
nyheter
Trials Evolution

Trials Evolution kommer til PC

Og den første DLC-pakken er snart klar

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ubisoft har annonsert at Xbox 360-hitten Trials Evolution er på vei til PC i form av Trials Evolution: Gold Edition. Gold Edition skal slippes i starten av 2013, og utgaven vil huse over 120 baner, skill games og flerspillerbaner.

Samtidig ble det offentliggjort at den første DLC-pakken til det kritikerroste XBLA-spillet skal slippes i slutten av september. Pakken har fått navnet Origin of Pain og på innholdssiden finner vi 36 nye baner, massevis av nye objekter til bruk i editoren og en kul ny sykkel. Alt til en pris på kun 400 Microsoft-poeng (ca. 35 kr.).

Ved siden av Trials Evolution-banene vil Gold Edition også inkludere alt innholdet fra Trials HD, og etter hva vi har forstått vil Origin of Pain-utvidelsen også være med pakken. Sjekk ut trailerne og bildene:

HQ
HQ
Trials Evolution
Trials EvolutionTrials Evolution
Trials EvolutionTrials EvolutionTrials EvolutionTrials Evolution
Trials EvolutionTrials EvolutionTrials EvolutionTrials Evolution

Relaterte tekster

Trials EvolutionScore

Trials Evolution

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Det mest vanedannende XBLA-spillet noensinne har blitt enda bedre. Vi har vridd gassen i bånn og satt karakter på Trials Evolution.

8
Trials Evolution ute nå til PC

Trials Evolution ute nå til PC

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

PC-spillerne skal endelig få bryne seg på utfordringene i det kritikerroste Trials Evolution. Se lanseringstraileren for PC-versjonen: Trials Evolution: Gold Edition.



Loading next content