Norsk
Gamereactor
nyheter
Assassin's Creed III

- Et av de siste ekte storspillene

Ubisoft spår mindre prosjekter i fremtiden

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det kommende Assassin's Creed III er ikke bare det mest ambisiøse spillet i serien, men ett av de mest ambisiøse prosjektene i hele spillbransjen. Når det er sagt tror utvikler Ubisoft denne typen storspill snart er en saga blott:

- Vi er den siste av dinosaurene. Vi er fortsatt blant de som lager store AAA-spill ved hjelp av store utviklingsteam fra flere utviklerhus, men det blir laget færre og færre av denne typen spill, forklarer kreativ leder for Assassin's Creed III, Alex Hutchinson, overfor spillmagasinet Edge.

- Vi følte virkelig at en unik mulighet lå foran oss. Teamet hadde bred erfaring, og de hadde jobbet med serien en god stund. Vi hadde dessuten full støtte fra Ubisoft, som lot oss lage noe enormt. Samtidig hadde vi nesten tre år på oss til å utvikle spillet, noe som er en sjeldenhet i disse dager. Plattformene hadde også rukket å bli modne, slik at vi raskt kunne starte arbeidet, uten å måtte bruke masse tid på de grunnleggende funksjonene. Dessuten er brukerbasene til alle plattformene enorme, fortsetter han.

- Mange av disse forholdene vil snart endre seg, og flere av oss følte at dette var en sjanse vi kanskje aldri ville få igjen, avslutter Hutchinson.

Hva tenker dere? Er bransjen på vei i en retning der gigantiske spillprosjekter som Assassin's Cree III ikke vil overleve, eller vil slike eventyr fortsette å underholde oss også i fremtiden?

Assassin's Creed III

Relaterte tekster

Assassin's Creed IIIScore

Assassin's Creed III

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Kan Assassin's Creed III revolusjonere Ubisofts etablerte spillserie? Vi har krysset Atlanteren for å finne svaret...



Loading next content