Norsk
Gamereactor
nyheter
The Elder Scrolls V: Skyrim

Bethesda er usikre på Wii U

Selskapet er ikke overbevist ennå

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om flere tredjepartsutviklere har kastet sin støtte bak Wii U, er Bethesda fremdeles usikre på hvordan de vil forholde seg til den nye konsollen. Ifølge Videogamer mener Bethesda-sjef Pete Hines at selskapet er svært interesserte i å lage spill til de formatene som kan kjøre spillene deres, men at de fremdeles ikke er overbevist.

- Wii har ikke vært kraftig nok til å kjøre våre spill, så det gjenstår å se om det samme skjer med Wii U, forklarte han.

Hines mener imidlertid at denne generasjonens konsoller fremdeles har mye å by på, både teknisk og historiemessig. Bethesda-sjefen hevder også at hoppet til nestegenerasjonskonsollene kan by på problemer, da utviklerne aldri kan vite sikkert hva de har å jobbe mot.

- Utviklerne prøver å treffe et teknisk mål som ikke er spikret fast, fordi plattformene fremdeles er i utvikling. Konsollen endres og modifiseres langs veien. (...) Det handler plutselig om hvorvidt man lager et spill for den nåværende konsollgenerasjonen eller begge, avsluttet Hines.

The Elder Scrolls V: Skyrim

Relaterte tekster



Loading next content