Norsk
Gamereactor
nyheter
Tekken Tag Tournament 2

Tilbyr gratis Tekken-tatovering

Unikt lanseringstilbud fra Namco Bandai

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I morgen slippes fightingspillet Tekken Tag Tournament 2, og for å markere anledningen har den britiske avdelingen av Namco Bandai snekret sammen et lanseringstilbud utenom det vanlige. De tilbyr nemlig fem lidenskapelige fans muligheten til å vise sin støtte til serien med en gratis Tekken-tatovering.

De fem første som dukker opp utenfor det anerkjente London-studioet Frith Street Tattoo med en kopi av Tekken Tag Tournament 2 i hånda, får nemlig muligheten til å forevige sin støtte til Tekken-serien, så lenge tatoveringen ikke blir dyrere enn 300 britiske pund.

- Det er veldig kult å kunne samarbeide med Frith St. Tattoo. De er blant de dyktigste i bransjen, og de vil designe Tekken-tatoveringer av den ypperste kvalitet, kommenterer Lee Kirton fra Namco Bandai Partners UK.

Her i Norge har vi ikke hørt noe snakk om gratis tatoveringer, men spillet skal såvisst markeres. Sammen med Namco Bandai arrangerer nemlig vi i Gamereactor en stor nordisk turnering i nettopp Tekken Tag Tournament 2, der førstepremien er en tur til Paris og deltagelse i europamesterskapet. Les mer om konkurransen.

Tekken Tag Tournament 2

Relaterte tekster

6
Tekken Tag Tournament 2Score

Tekken Tag Tournament 2

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki - GR SE

Namcos nyeste kapittel i Tekken Tag-serien er klart med knallharde slag og endeløse kombinasjonsangrep. Gjør deg klar for hissig stemning i stua...

Er du Norges beste i Tekken?

Er du Norges beste i Tekken?

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Anser du deg selv som en uslåelig fighter? Har du lyst til å vinne en tur til europamesterskapet i Paris? Da bør du sjekke ut vår store Tekken Tag 2-turnering...



Loading next content