Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Ingen Grand Theft Auto V før april

Men utviklingen er i det minste i rute

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den offisielle slippdatoen lar til stadighet vente på seg, men de mest håpefulle av oss har likevel krysset fingrene for en Grand Theft Auto V-lansering innen året er omme. Nå kan det se ut som en vårlansering er mer sannsynlig.

Under et investormøte i går presenterte Take-Two nemlig sine umiddelbare fremtidsplaner, og salgsprognosene de har regnet seg frem til. Blant spillene som ble nevnt finner vi riktig nok GTA V, men dette var det eneste spillet som ikke hadde en slippdato innenfor inneværende regnskapsår.

Regnskapsåret går fra 1. april til 31. mars, og konklusjonen ble derfor nokså åpenbar. Grand Theft Auto V vil etter all sannsynlig først se dagens lys en gang etter 1. april 2013.

På den mer positive siden kunne Take-Two imidlertid bekrefte at utviklingen går jevnt fremover, og at alt er i den skjønneste orden sånn sett. Og det er jo bra.

Grand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...



Loading next content