Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Black Ops 2

Texture Pack til Black Ops 2

Treyarch vil skåne PS3-konsollen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du planlegger å skaffe deg Call of Duty: Black Ops 2 til Playstation 3, har vi en kort beskjed til deg. Utvikler Treyarch har nemlig annonsert at PS3-versjonen vil tilby spillerne muligheten til å installere en såkalt texture pack før skytingen begynner.

Hensikten med installeringen er imidlertid ikke å sikre forbedret grafikkytelse, men heller å skåne PS3-konsollens Blu-ray-drev.

Designleder David Vonderhaar påpeker at de ikke kan garantere noen ytelsesmessige fordeler ved installering av pakken, men han anbefaler likevel alle å installere den da konstant bruk av Blu-ray-drevet fører til slitasje.

Om Black Ops 2 krever mer av Blu-ray-spilleren enn andre spill, vites ikke. Samtidig er installeringen helt frivillig, og i så måte et fint tilbud til vedlikeholdsorienterte spillere.

Call of Duty: Black Ops 2

Relaterte tekster

2
Call of Duty saksøkes igjen

Call of Duty saksøkes igjen

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I sommeren 2014 ble Activision saksøkt for å urettmessig ha brukt navnet og utseendet til Manuel Noriega, tidligere diktator av Panama, i Call of Duty: Black Ops 2. Den...

0
12 millioner spiller Black Ops 2 månedlig

12 millioner spiller Black Ops 2 månedlig

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Denne fredagen slippes Call of Duty: Black Ops 3, og interessen for Activisions oppfølger ser ut til å være rimelig stor. Fortsatt spilles nemlig forrige spill i Black...



Loading next content