Norsk
Gamereactor
nyheter
Tekken Tag Tournament 2

Disse er videre til Tekken-finalen

Første runde i Norgesmesterskapet er over

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Denne helgen ble den første semifinalen i Gamereactor og Namco Bandais store norgesmesterskap i Tekken Tag Tournament 2 avholdt. Festlighetene fant sted hos Spaceworld Magasinet i Drammen, og den gode stemningen blant de oppmøtte lot ikke vente på seg.

På deltagerlisten stod 16 kampklare Tekken-eksperter, og etter en rekke hardtsålende oppgjør klarte fire deltagere å kvalifisere seg til finalen. Fighterne kjent som Nilo, Jin_, Dako og CGA knuste all motstand, og de er dermed ett skritt nærmere Europamesterskapet i Paris.

Først må de imidlertid gjennom den norske finalerunden, der de møter seierherrene fra den andre semifinalen. Både denne og selve finalen går av stabelen hos Elkjøp Solheimveien på Lørenskog førstkommende lørdag, 6. oktober.

Vi gleder oss til finalen, og regner med at en norsk spiller også stikker av med Europa-pokalen i november!

Tekken Tag Tournament 2
Tekken Tag Tournament 2Tekken Tag Tournament 2
Tekken Tag Tournament 2Tekken Tag Tournament 2Tekken Tag Tournament 2Tekken Tag Tournament 2

Relaterte tekster

6
Tekken Tag Tournament 2Score

Tekken Tag Tournament 2

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki - GR SE

Namcos nyeste kapittel i Tekken Tag-serien er klart med knallharde slag og endeløse kombinasjonsangrep. Gjør deg klar for hissig stemning i stua...

Er du Norges beste i Tekken?

Er du Norges beste i Tekken?

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Anser du deg selv som en uslåelig fighter? Har du lyst til å vinne en tur til europamesterskapet i Paris? Da bør du sjekke ut vår store Tekken Tag 2-turnering...



Loading next content