Norsk
Gamereactor
nyheter
Dragon Age: Inquisition

Dragon Age III blir enormt

- Ett DA3-brett større enn alle DA2-brettene

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Bioware og EA annonserte Dragon Age III: Inquisition hadde de lite konkret informasjon å dele, men under helgens Edmonton Comic & Entertainment Expo-messe stod de beredt til å forklare mer om det neste kapitelet.

Først og fremst kunne de avsløre at spillet skal slippes sent på høsten 2013. Deretter kunne de røpe at tilpassingen av karakterene vil gjøre comeback i stor skala, og at Dragon Age III: Inquisition i det hele tatt vil ha et langt større omfang enn seriens tidligere innslag.

Faktisk kunne Cinematic Designer Jon Perry forklare at ett brett i Dragon Age 3 vil være like stort som alle brettene i Dragon Age 2.

Samtidig skal tilpasningsmulighetene være enda større enn i Dragon Age Origins, og du vil også få muligheten til å ta kontroll over ditt helt egne slott.

Sjekk ut de første konseptbildene fra spillet:

Kilde: Kotaku.

Dragon Age: Inquisition
Dragon Age: InquisitionDragon Age: Inquisition

Relaterte tekster

0
Dragon Age: Inquisition: TrespasserScore

Dragon Age: Inquisition: Trespasser

ANMELDELSE. Skrevet av Suzanne Berget

Bioware runder av et mektig spill med en intens og innholdsrik tilleggspakke, men hva skal vi ta oss til nå som Dragon Age: Inquisition trolig er ved veis ende?

1
Dragon Age-skaper forlater Bioware

Dragon Age-skaper forlater Bioware

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Det har vært en del uro i Bioware sine rekker den siste tiden. Mass Effect: Andromeda gjorde det ikke så bra som håpet verken kritiker- eller salgsmessig, noe som etter...



Loading next content