Norsk
Gamereactor
nyheter
Rayman Legends

- Alt kjører veldig bra

Michel Ancel lar seg imponere av Wii U

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Fjorårets Rayman Origins var et kunststykke av et plattformsspill, og med oppfølgeren, det Wii U-eksklusive Rayman Legends, lover Ubisoft Montpellier og Michel Ancel forbedringer i alle ledd.

I et intervju med Nintendo Everything forklarer sistnevnte nå at disse forbedringene i nokså stor grad skylles den ekstra kraften Wii U-konsollen fører med seg:

- Vi har overraskende få tekniske problemer med Wii U. Faktisk kjører alt meget bra, og vi slipper å optimalisere alt mulig hele tiden. Selv på PS3- og Xbox 360-versjonene av Origins hadde vi fill-rate-problemer og lignende. Så det det er delvis på grunn av forbedringene vi har gjort i spillmotoren, men også på grunn av kreftene til konsollen. Den er overraskende kraftig, forklarer Ancel.

Særlig har han falt for minnekapasiteten til Nintendos nye konsoll, som ligger et godt stykke foran Sony og Microsofts gamle travere:

- Vi kan virkelig bruke enorme teksturer. Vi designer alltid teksturer med veldig høy oppløsning. De kunne vært brukt i filmer. Deretter komprimerer vi dem, men av og til glemmer vi dette trinnet, og det virker likevel, jubler Ancel.

Rayman Legends skulle opprinnelig bli sluppet sammen med konsollen, men den ble nylig utsatt til 1. kvartal 2013. La oss håpe det nye eventyret lever opp til den briljante forgjengeren.

Rayman Legends
Rayman LegendsRayman Legends
Rayman Legends
Rayman LegendsRayman LegendsRayman Legends

Relaterte tekster

Rayman LegendsScore

Rayman Legends

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Etter mye om og men er det nye Rayman-spillet endelig klart til lansering. Til flere formater! Morten har undersøkt om den leddløse luringen fortsatt er i form...



Loading next content