Norsk
Gamereactor
nyheter
God of War: Ascension

Bli med i God of War-betaen

To metoder gir tidlig adgang

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du elsker God of War-serien lengter du sikkert etter flerspillerbetaen til God of War: Ascension. For å bli med på denne har du to muligheter.

Det første alternativet er såre enkelt, da alle Playstation Plus-medlemmer vil få direkte tilgang til God of War: Ascension-betaen, så vel som PlayStation All-Stars Battle Royale-betaen.

Er du ikke PS Plus-medlem må du ty til det andre alternativet, og delta i The Rise of the Warrior-minispillet på God of War-nettsidene.

Hvis vi ikke har misforstått vil du også få muligheten til å teste betaen selv hvis du dropper begge disse fremgangsmåtene, men da må du være beredt på å vente litt lenger før du får tilgang.

Den konkrete datoen for betaen er ikke klar enda, men det skal skje i løpet av vinteren.

HQ

Relaterte tekster

God of War: AscensionScore

God of War: Ascension

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Kratos fortsetter sin nådeløse slakt av mytologiske skapninger i denne forgjengeren, men er dette virkelig den illsinte spartanerens oppstigning?

8
Kostet nye God of War 300 millioner?

Kostet nye God of War 300 millioner?

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Salget av det nye God of War: Ascension går dårligere enn forventet. Det er dårlige nyheter for Sony, som angivelig brukte rundt 50 millioner dollar på utviklingen.

6
Lad opp til God of War: Ascension

Lad opp til God of War: Ascension

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Kratos viser flere følelser enn før i det kommende God of War: Ascension. I denne traileren får vi ett inblikk i fortidens hans, og bakgrunnen for raseriet.



Loading next content