Norsk
Gamereactor
nyheter
Assassin's Creed III

- Alle AC3-versjonene er like

Ubisoft fryder seg over Wii U-utgaven

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det kommende storspillet Assassin's Creed III vil være helt likt uavhengig av hvilken konsoll du velger å kjøpe det til (PC-versjonen får naturligvis høyere oppløsning osv.).

Det forklarer kreativ leder Alex Hutchinson hos Ubisoft, i et intervju med Games Industry. Ubisoft er nemlig veldig fornøyd med å ha en ny plattform å slippe spillene sine til:

- Jeg smiler alltid bredt når vi demonstrerer spillet på Wii U. Det er nøyaktig det samme spillet som på de andre plattformene. Jeg vet det høres tåpelig ut, men det er så lenge siden vi har sluppet et spill på mer enn tre plattformer, der vi har kunnet si at alle versjonene er like. Det er ikke snakk om en vesentlig redusert utgave, og det er veldig moro, forklarer Hutchinson.

Uttalelsen har dog blitt mottatt med sunn skepsis her på GR-kontoret. Den nye konsollen har sterkere og mer moderne maskinvare enn de øvrige konsollene, og den har utvilsomt unike muligheter sett i forhold til konkurrentene. At Ubisoft ikke har forsøkt å utnytte disse mulighetene (som for eksempel Gamepad-kontrolleren) er derfor noe skuffende.

Assassin's Creed III slippes i alle tilfelle den 31. oktober til Xbox 360 og Playstation 3, mens PC- og Wii U-versjonene slippes henholdsvis 23. og 30. november.

Assassin's Creed III

Relaterte tekster

Assassin's Creed IIIScore

Assassin's Creed III

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Kan Assassin's Creed III revolusjonere Ubisofts etablerte spillserie? Vi har krysset Atlanteren for å finne svaret...



Loading next content