Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Bekreftet: GTA V kommer til våren

Men noen PC-versjon er det ikke snakk om

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det kom ikke akkurat som noen bombe, særlig med tanke på alle promoteringsplakatene som har funnet veien til internett den siste uken, men utvikler Rockstar har nå offisielt bekreftet slippvinduet for storspillet Grand Theft Auto V. Dette er som ventet satt til våren 2013, noe som vanligvis betyr en lansering i mars, april eller mai.

På bakgrunn av disse plakatene har det også oppstått bekymring om hvorvidt spillet skal slippes til PC-plattformen, ettersom kun konsollene blir nevnt på samtlige plakater.

Nå har Rockstar bekreftet det alle PC-spillerne fryktet mest, det blir ingen PC-versjon med det første:

- Til dere som spør om PC-plattformen. Vi fokuserer for øyeblikket på Xbox 360- og Playstation 3-versjonene av spillet, og vi har ingen detaljer å avsløre om PC-versjonen på det nåværende tidspunkt, forklarer Rockstar.

De utelukker dog ikke en PC-versjon en gang i fremtiden.

Ikke desto mindre, Grand Theft Auto V kommer om et halvt års tid. Hvem gleder seg?

Grand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...



Loading next content