Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Black Ops 2

Black Ops 2 har lekket ut

Xbox 360-versjonen allerede ute på nett

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Lanseringen av Call of Duty: Black Ops 2 er fortsatt en god uke unna, men allerede nå har en piratkopiert utgave av Xbox 360-versjonen funnet veien til internett. Det skriver spillsiden Eurogamer.

Samtidig skal videoer av spillet ha begynt å dukke opp på Youtube, og enkelte har gått så langt som sende livestreams mens de spiller. Designleder David Vonderhaar fra Treyarch har dog ikke latt seg imponere av disse foreløpig, da han har kommet med følgende kommentarer på Twitter:

- Hvis du skal lage livestreams av et spill som ikke er ute enda, noe jeg for øvrig langt fra anbefaler, så bør du i det minste gjøre det bra, kommenterer Vonderhaar

- Jeg er glad for at folk viser engasjement for spillet. Lovlige streams kommer senere denne uken, og på starten av neste, tilføyer han siden.

Det er noe uklart hvor den piratkopierte versjonen stammer fra. Noen rapporter hevder at spillet ble solgt før tiden i Slovakia, mens andre rapporter peker mot USA som kilden til den piratkopierte versjonen.

Den lovlige, betalte versjonen av Call of Duty: Black Ops 2 slippes altså den 13. november til PC, Playstation 3 og Xbox 360, og siden til Wii U.

Call of Duty: Black Ops 2

Relaterte tekster

2
Call of Duty saksøkes igjen

Call of Duty saksøkes igjen

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I sommeren 2014 ble Activision saksøkt for å urettmessig ha brukt navnet og utseendet til Manuel Noriega, tidligere diktator av Panama, i Call of Duty: Black Ops 2. Den...

0
12 millioner spiller Black Ops 2 månedlig

12 millioner spiller Black Ops 2 månedlig

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Denne fredagen slippes Call of Duty: Black Ops 3, og interessen for Activisions oppfølger ser ut til å være rimelig stor. Fortsatt spilles nemlig forrige spill i Black...



Loading next content