Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo 4

Nye Halo-spill i andre sjangere?

343 Industries utvider gjerne horisonten

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det falt ikke i smak hos absolutt alle, men for de fleste var Halo Wars et annerledes og meget underholdende Halo-spill. Likevel er dette det eneste spillet i serien, som tilhører noe annet enn FPS-sjangeren.

Denne situasjonen er imidlertid ikke skrevet i stein, da utvikler 343 Industires er åpne for å utforske Halo-serien også innenfor andre sjangere:

- Jeg tror vi vil se på hvilken sjanger som er mest interessant for en gitt historie. Hvis det presser serien fremover i en interresant retning er det ingenting i veien for å prøve det, forklarer Kiki Wolfkill fra 343 Industries overfor CVG.

Samtidig virker det lite trolig at 343 overlater en slikt sidesprang til en annen utvikler (dette var tilfellet med Halo Wars), da de ser på seg selv som selskapet bak hele Halo-merkevaren og ikke bare skytespillene:

- Vi har hele tiden har en stor visjon for Halo og Halo-universet. Vi ser ikke på oss selv som et spillstudio, men heller et merkevarestudio, fortsetter hun.

For å illustrere ambisjonsnivået på 343s kontorer trekker Wolfkill avslutningsvis frem Star Wars-sagaen, som tilhører et omfattende univers utvikleren strekker seg etter:

- Vi vil at Halo-universet skal vokse og utvikles seg til å bli som Star Wars. Eller, som de gode delene av Star Wars, avslutter Wolfkill.

Halo 4 er som kjent det første spillet der 343 Industries har tatt seg av hele jobben. Hva tror du fremtiden vil bringe for serien?

Halo 4

Relaterte tekster

Halo 4Score

Halo 4

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Fem år med venting er endelig over. Nye spillutviklere, ny trilogi. Redaktøren har satt karakter på Master Chiefs hjemkomst...

0
Halo 4 kommer til PC neste uke

Halo 4 kommer til PC neste uke

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

For et par uker siden kunngjorde 343 Industries at Halo: The Master Chief Collection vil få en oppdatering som gjør samlingen langt penere på Xbox Series-konsollene den...

6
Rykte: Halo 1-4 kommer til Xbox One

Rykte: Halo 1-4 kommer til Xbox One

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Microsoft har tenkt til å relansere Halo: Combat Evolved, Halo 2, Halo 3 og Halo 4 på Xbox One i nye, oppdaterte utgaver. Det skriver i hvert fall Engadget som mener de...

9
Nå skal de kjempe om 1,2 millioner!

Nå skal de kjempe om 1,2 millioner!

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Etter innledende runder på Rooster Teeth Expo og Gamescom er det klart for finalen i The Halo 4 Global Championship på PAX Prime-messen i Seattle denne helgen. Her loves...

5
Halo 4 får Game of the Year-versjon

Halo 4 får Game of the Year-versjon

NYHET. Skrevet av Kenneth Flage

Gode nyheter til de som ikke har skaffet seg 343 Industries storspill Halo 4 enda. Microsoft har nrmlig bekreftet at de vil lansere en Game of the Year-versjon av spillet...



Loading next content