Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Black Ops 2

Strenge nettkrav for Black Ops 2

Juksepaver risikrerer utestengelse

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I morgen lanseres endelig Call of Duty: Black Ops 2, og for å advare hordene av spillere som vil kaste seg over onlinedelen har Activision og Treyarch nå lagt frem reglene som gjelder for uærlige spillere.

Call of Duty-forumet forklares det nemlig at spillere som velger å benytte seg av uredelige metoder som hacking, glitching og boosting i mange tilfeller risikerer permanente utestengelser fra spillets onlinedel.

Mindre alvorlige former for juks, deriblant glitching, boosting og bruk av eksterne applikasjoner for å skaffe seg fordeler, vil bli straffet med midlertidige utestengelser, og kun gjentatte forseelser vil førte til vedvarende utestengelse.

Alvorlige forseelser som modding, hacking og bruk av piratkopiert innhold vil derimot bli straffet med permanente utestengelser umiddelbart, og rapportering til Microsoft/Sony/Steam vil også være aktuelt.

Du finner flere detaljer om reglene og sanksjonene på Call of Duty-forumet.

Call of Duty: Black Ops 2

Relaterte tekster

2
Call of Duty saksøkes igjen

Call of Duty saksøkes igjen

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I sommeren 2014 ble Activision saksøkt for å urettmessig ha brukt navnet og utseendet til Manuel Noriega, tidligere diktator av Panama, i Call of Duty: Black Ops 2. Den...

0
12 millioner spiller Black Ops 2 månedlig

12 millioner spiller Black Ops 2 månedlig

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Denne fredagen slippes Call of Duty: Black Ops 3, og interessen for Activisions oppfølger ser ut til å være rimelig stor. Fortsatt spilles nemlig forrige spill i Black...



Loading next content