Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Black Ops 2

Fikk feil Black Ops 2-disk

PC-versjonen inneholdt Mass Effect 2

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Et solid antall spillere som hadde kjøpt seg PC-versjonen av Call of Duty: Black Ops 2, fikk seg en stor overraskelse da de skulle installere spillet etter lanseringen i går. Disk to inneholdt nemlig slett ikke Black Ops 2, men heller andre del av EA-spillet Mass Effect 2.

Reaksjonene lot ikke vente på seg på diverse nettforum og sosiale kanaler som Youtube, der Activision og Treyarch latterliggjøres for tabben. Ettersom diskene var korrekt merket er det tydelig at dette er en feil som har skjedd på produksjonsnivå, og ettersom EA er Activisions største konkurrent er det hele ekstra pinlig for selskapet.

Heldigvis er PC-versjonen av Call of Duty: Black Ops 2 bundet til Steam, og det vil derfor ikke være et kjempestort problem for de fleste å laste ned de resterende filene fremfor å bytte diskene.

Likevel går episoden ned i historien som en av de største blunderne vi har sett i bransjen den siste tiden.

For å gjøre tingene ekstra pinlig har dessuten EA og Bioware kastet seg inn i situasjonen, da de tilbyr de første 50 spillerne som kan bevise at de fikk feil Black Ops 2-disk en gratis utgave av Mass Effect Trilogy.

Call of Duty: Black Ops 2

Relaterte tekster

2
Call of Duty saksøkes igjen

Call of Duty saksøkes igjen

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I sommeren 2014 ble Activision saksøkt for å urettmessig ha brukt navnet og utseendet til Manuel Noriega, tidligere diktator av Panama, i Call of Duty: Black Ops 2. Den...

0
12 millioner spiller Black Ops 2 månedlig

12 millioner spiller Black Ops 2 månedlig

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Denne fredagen slippes Call of Duty: Black Ops 3, og interessen for Activisions oppfølger ser ut til å være rimelig stor. Fortsatt spilles nemlig forrige spill i Black...



Loading next content