Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Black Ops 2

PS3-trøbbel for Black Ops 2

- Vi jobber med saken, sier Activision

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mange Playstation 3-spillere opplever frustrasjon og motgang om dagen. Da disse spillerne skulle fyre opp deres nyanskaffede eksemplarer av Black Ops 2 ble de nemlig kun møtt av en konsoll som brøt sammen, eller en uforståelig feilmelding.

Fadesen har naturligvis fått de berørte spillerne til å reagere, og for å berolige fansen skriver utviklerne nå at de jobber på spreng med å fikse problemet, slik at Playstation 3-spilleren så raskt som mulig kan få ta del i den virtuelle fremtidskrigen:

- Vi er klar over tilkoblingsproblemene enkelte spillere opplever i Black Ops II til Playstation 3. Vi jobber med en løsning, takk, skriver Activision Support på Twitter.

La oss håpe de fikser det fortere enn svint.

Les også:
Fikk feil Black Ops 2-disk
Anmeldelse: Call of Duty: Black Ops 2
Ti minutter av Black Ops 2

Call of Duty: Black Ops 2

Relaterte tekster

2
Call of Duty saksøkes igjen

Call of Duty saksøkes igjen

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I sommeren 2014 ble Activision saksøkt for å urettmessig ha brukt navnet og utseendet til Manuel Noriega, tidligere diktator av Panama, i Call of Duty: Black Ops 2. Den...

0
12 millioner spiller Black Ops 2 månedlig

12 millioner spiller Black Ops 2 månedlig

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Denne fredagen slippes Call of Duty: Black Ops 3, og interessen for Activisions oppfølger ser ut til å være rimelig stor. Fortsatt spilles nemlig forrige spill i Black...



Loading next content