Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

- Vi slipper GTA V på rett tidspunkt

Rockstar er fornøyd med timingen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om de fleste jubler når man nevner Grand Theft Auto V, har enkelte innvendinger når det gjelder lanseringen til våren. De mener nemlig at Rockstar heller burde ventet på den neste konsollgenerasjonen, fremfor å binde seg til gammel maskinvare.

Dette synet deler de imidlertid ikke med Rockstar-sjef Dan Houser, snarere tvert imot:

- Det faktum at maskinvaren har modnet så mye gjør oss faktisk i stand til å ta det hele til det neste nivået. GTA IV var vårt første spill til den nåværende HD-generasjonen, og utviklingen var derfor svært vanskelig, forklarer Hauser.

- Nå vet vi hva maskinvaren er i stand til. Det er derfor mye lettere å gjennomføre planene våre, og det er morsommere også. GTA: San Andreas ble sluppet på Playstation 2-konsollens topppunkt, og takket være dette klarte vi å lage et veldig bra spill, fortsetter han.

Han avslutter resonnementet:

- Alle de beste spillene til en konsoll kommer ut på slutten av konsollens levetid, ikke sant? Vi slipper derfor GTA V på akkurat rett tidspunkt, avslutter Hauser.

Er dere enige i Housers logikk, eller er dette bare en unnskyldning for å utsette spill til den neste konsollgenerasjonen og evt. PC-plattformen?

Grand Theft Auto VGrand Theft Auto VGrand Theft Auto V
Grand Theft Auto VGrand Theft Auto VGrand Theft Auto V
Grand Theft Auto VGrand Theft Auto VGrand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...



Loading next content