Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Black Ops 2

Mer Black Ops 2-trøbbel på PS3

Nuketown-kodene fungerer ikke

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Problemene står tydeligvis i kø for Playstation 3-spillere som har skaffet seg det nylanserte storspillet Call of Duty: Black Ops 2. I går kunne vi melde at spillet får Playstation 3-konsollen til å bryte sammen for endel spillere, og nå viser det seg at mange også har problemer med nedlastingskodene som følger med enkelte av utgavene.

Mer spesifikt dreier det seg om kodene som skal la deg laste ned flerspillerkartet Nuketown 2025, som rett og slett ikke fungerer.

Nuketown 2025 følger med i Hardened- og Care Package-utgavene av spillet, og det har også vært bruk som en godbit til forhåndsbestillere. Reaksjonene har derfor ikke latt vente på seg blant ivrige PS3-spillere som har sett fram til å teste den nye varianten av det klassiske kartet.

Activision har dog allerede adressert saken, og lover nye koder til alle som har blitt rammet. Ta kontakt med kundeservice dersom du er blant dem.

Call of Duty: Black Ops 2

Relaterte tekster

2
Call of Duty saksøkes igjen

Call of Duty saksøkes igjen

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I sommeren 2014 ble Activision saksøkt for å urettmessig ha brukt navnet og utseendet til Manuel Noriega, tidligere diktator av Panama, i Call of Duty: Black Ops 2. Den...

0
12 millioner spiller Black Ops 2 månedlig

12 millioner spiller Black Ops 2 månedlig

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Denne fredagen slippes Call of Duty: Black Ops 3, og interessen for Activisions oppfølger ser ut til å være rimelig stor. Fortsatt spilles nemlig forrige spill i Black...



Loading next content