Norsk
Gamereactor
nyheter
Deus Ex: Human Revolution

Deus Ex-regissøren er klar

Scott Derrickson ser frem til jobben

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Filmen basert på fjorårets kritikerroste action-/snikespill Deus Ex: Human Revolution har fått sin regissør, og det er ingen ringere enn Scott Derrickson som har påtatt seg oppdraget. Det skriver filmnettstedet Empire Online.

Derrickson er en gammel traver i filmbransjen, og han har tidligere regissert filmer som The Exorcism of Emily Rose, Sinister og The Day the Earth Stood Still. I Deus Ex-filmen vil han stå for både regi og manus, men sistnevnte skal dog skrives i samarbeid med C. Robert Cargill.

De to hadde et tilsvarende samarbeid da de skrev manuset til skrekkfilmen Sinister, som hadde premiere her i Norge for et par uker siden.

Deus Ex-filmen blir imidlertid neppe en skrekkfilm, men Derrickson ser likevel ut til å ta jobben på alvor. Han bruker i hvertfall lite annet enn gode ord når han beskriver spillserien:

- Deus Ex er et fenomenalt cyberpunk-spill som er både sjelfullt og intelligent. Ved å kombinere fantastisk action og spenning med store filosofiske ideer er Deus Ex både smart og dristig, og det vil definitiv gjøre seg knallbra som en film, kommenterer Derrickson.

Deus Ex: Human Revolution

Relaterte tekster

0
Fem nye, gamle spill til Xbox One

Fem nye, gamle spill til Xbox One

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Listen med bakoverkompatible spill (eller fremoverkompatible?) til Xbox One fortsetter å vokse nesten for hver dag som går, og nå har det blitt sluppet fem nye, gamle...

1
Slik blir Human Revolution på Wii U

Slik blir Human Revolution på Wii U

NYHET. Skrevet av Kenneth Flage

Square Enix har publisert en ny trailer og en bråte nye bilder fra Director's Cut-versjonen av Deus Ex: Human Revolution. Videoen viser de forandringer og forbedringer...

9
Deus Ex til Wii U

Deus Ex til Wii U

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Nettbutikken Amazon har nok en gang avslørt et hittil ukjent spill. Denne gangen er det snakk om en Wii U-versjon av Deus Ex: Human Revolution.



Loading next content