Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Nintendo frir til Rockstar

Vil gjerne se GTA V på Wii U

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om de fokuserer på Grand Theft Auto V for øyeblikket, og dette spillet er som kjent kun bekreftet til Playstation 3 og Xbox 360, utelukker ikke Rockstars Dan Houser at spillet muligens kan bli sluppet også til Wii U og PC.

Dette har ikke gått hus forbi Nintendos kontorer, og under et intervju med MTV la ikke Nintendo of America-sjef Reggie Fils-Aime skjul på ønskene sine. Nintendo jobber nemlig hardt for å overtale Rockstar til å satse på Wii U:

- Når alt kommer til alt er det Nintnedos ansvar å bygge opp en størst mulig brukerbase. Det er vår ansvar å tilby verktøyene utviklerne og utgiverne trenger for å skape bra innhold. Vi må rett og slett skape et miljø som gir team som Rockstar muligheten til slippe det beste de har å tilby til Wii U. Hvis vi klarer det vil forhåpentligvis hele bransjen stille opp med det beste de har på lager til Wii U, forklarer Fils-Aime.

Hva fremtiden faktisk vil bringe er som alltid vanskelig å forutse, men det finnes i det minste en mulighet for et Grand Theft Auto V til Wii U. Det må da være gode nyheter for alle som skal kjøpe seg den nye konsollen?

Grand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...



Loading next content