Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Underkriftskampanje for GTA V

Fansen vil ha spillet på PC

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En ny underskriftskampanje har blitt startet, og hensikten er å få Grand Theft Auto V til PC. Det er canadieren Mike Julliard som står bak initiativet, og dette er hva han mener om saken:

- GTA er et fantastisk PC-spill, og valget om å ikke gi det ut til PC er feil!

I skrivende stund er antall underskrifter oppe i 47044, og målet er å få inn 54165 signaturer. I et åpent brev til Rockstar skriver Julliard følgende:

- Vær så snill å gi ut GTA V på PC. GTA-spill har hatt en stor rolle i mange menneskers liv, og det er en stor skam at det siste tilskuddet i serien ikke blir sluppet til den kraftigste plattformen. Ting som modifisering har alltid vært en stor del av PC-spilling, og modifisering innen GTA er dette noe av det morsomste man kan gjøre.

Grand Theft Auto V kommer til Playstation 3 og Xbox 360 i løpet av våren 2013, men Rockstar har tidligere sagt at hverken en Wii U- eller PC-versjon er umulige å få til.

Skal du signere kampanjen?

Grand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...



Loading next content