Norsk
Gamereactor
nyheter
Diablo III

Satser fortsatt på Diablo til konsoll

- Vi har allerede versjoner oppe og går

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har gått noen måneder siden lanseringen av Diablo III, og det har gått omtrent like lenge siden vi sist hørte noe om den beryktede konsollversjonen av spillet.

Det betyr imidlertid ikke at denne versjonen er glemt på utvikler Blizzards kontorer, og skal vi tro Rob Pardo, en av sjefene hos Blizzard, ser prosjektet riktig så lovende ut. Diablo III til konsoll er faktisk allerede oppe og går i en tidlig versjon, men spillet er likevel ikke et offisielt prosjekt enda:

- Vi har versjoner som er oppe og går til konsoll, og vi håper vi snart er kommet langt nok til å gjøre det til et offisielt prosjekt. Vi vil ikke snakke om det helt enda, men det ser ganske kult ut, forklarer Pardo.

Kollega og hoveddesigner Jay Wilson er derimot litt mer nøktern i sine uttalelser, og nøyer seg med å si at hele teamet jobber med "the next big thing" for spillet. Dette kan imidlertid også være den første spillutvidelsen, som Blizzard lovte at var på vei tilbake i november.

Inntil videre er altså Diablo III tilgjengelig til PC og Mac. Les anmeldelsen.

Kilde: Polygon.

Diablo III
Diablo IIIDiablo IIIDiablo III

Relaterte tekster

Diablo IIIScore

Diablo III

ANMELDELSE. Skrevet av Kenneth Flage

Kenneth dro til helvete og tilbake i anledning konsollanseringen av Diablo III. Har Blizzards mørke eventyr lykkes med konverteringen? Vi har satt karakter...



Loading next content