Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Black Ops 2

Avkrefter Call of Duty-film

- De lever sjelden opp til forventningene

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om mange mener serien går på tomgang, er de fleste enige på ett område. Call of Duty-spillene deler mange likheter med actionpakkede Hollywood-filmer. Mange mener derfor at serien kunne egnet seg godt i filmformat, men dette er ikke series eiere Activision enige i.

I et intervju med The New York Times forklarer nemlig Activison-sjef Bobby Kotick at selskapet har fått mange forespørsler om å lage filmer basert på Call of Duty, og de har alltid svart det samme, "nei takk".

Årsaken til dette er en underliggende bekymring for hva et slikt trekk vil gjøre med serien som helhet. Kotick har nemlig registrert at de færreste spillbaserte filmer blir godt tatt imot, og han frykter at en Call of Duty-film ville lidd samme skjebne:

- Filmer basert på spill lever sjelden opp til fansens forventninger, og det kan potensielt skade merkevaren, forklarer Kotic til den prestisjefylte avisen.

Det blir derfor ingen Call of Duty-film med det aller første, og det er kanskje like greit?

Call of Duty: Black Ops 2

Relaterte tekster

2
Call of Duty saksøkes igjen

Call of Duty saksøkes igjen

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I sommeren 2014 ble Activision saksøkt for å urettmessig ha brukt navnet og utseendet til Manuel Noriega, tidligere diktator av Panama, i Call of Duty: Black Ops 2. Den...

0
12 millioner spiller Black Ops 2 månedlig

12 millioner spiller Black Ops 2 månedlig

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Denne fredagen slippes Call of Duty: Black Ops 3, og interessen for Activisions oppfølger ser ut til å være rimelig stor. Fortsatt spilles nemlig forrige spill i Black...



Loading next content