Norsk
Gamereactor
nyheter
Tomb Raider

Lara dropper sin egen flerspiller

Tomb Raider får heller egne flerspillerfigurer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nylig kom det frem at det nye Tomb Raider-spillet vil inkludere en flerspillerdel, og takket være britiske Official Xbox Magasine (gjengitt via tombraiderforums.com ) har de første detaljene om denne nå sett dagens lys.

Da magasinet ble invitert til å ta en titt på spillet fikk de nemlig se to ulike spillmodi, som begge var hentet fra nettopp flerspillerdelen. Disse var "Team Deathmatch" og "Rescue".

Førstnevnte forløper seg som man kan forvente. To lag, de skibbrudne og de innfødte, som kjemper mot hverandre på ulike kat. De første som vinner to runder har vunnet sammenlagt.

Sistnevnte kan på sin side sammenlignes med den klassiske capture the flag-modusen, da spillerne skal sikre seg forsyninger som dukker opp rundt omkring på kartet. Til forskjell fra vanlige CTF-modi skal imidlertid bare det ene laget jakte på forsyningene, mens det andre skal prøve å hindre dem.

Lara Croft selv vil ikke være med i flerspilleren, da man heller vil få et bredt utvalg av egne flerspillerfigurer. Disse kan tilpasses etterhvert som man skaffer seg erfaringspoeng og låser opp nytt utstyr.

Kartene beskrives dessuten om "mindre åpne", og ved siden av rikelig med klatremuligheter skal deler av omgivelsene være ødeleggbare.

Tomb Raider

Relaterte tekster

Tomb Raider: Definitive EditionScore

Tomb Raider: Definitive Edition

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Unge Lara Croft er tilbake i oppusset versjon til de nye konsollene. Kun grafikken er ny, men dette er likevel det beste PS4-spillet per dags dato.

Tomb RaiderScore

Tomb Raider

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Elfving - GR SE

Crystal Dynamics har skrudd tilbake klokken for Lara Croft, og startet hele Tomb Raider-serien på nytt. Vi har satt karakter...

3
Tomb Raider setter ny salgsrekord

Tomb Raider setter ny salgsrekord

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Utgiver Square Enix er veldig stolte over å kunne annonsere at gjenopplivingen av Tomb Raider-serien nå har solgt over 8,5 millioner eksemplarer siden spillet ble lansert...

0
GRTV sammenligner Tomb Raider-versjonene

GRTV sammenligner Tomb Raider-versjonene

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Vi har spilt Tomb Raider: Definitive Edition til både Playstation 4 og Xbox One side om side. Vi fant også frem fjorårets Playstation 3-utgave for å se hvordan det...



Loading next content