Norsk
Gamereactor
nyheter
Minecraft

Norges største Minecraft-kanal?

Addexio har 10 000 Youtube-abonnenter

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Denne teksten er redigert som følge av tilbakemeldinger.

Youtube har gjennom årene etablert seg som den ubestridte kanalen for kreative gamere, og indiesuksessen Minecraft er for mange det ultimate kreative spillet. Da passer det bra at en av kongerikets største norsktalende Youtube-kanaler dreier seg om nettopp Minecraft.

Med imponerende 10 000 abonnenter og nesten 3,5 millioner videoavspillinger har nemlig Bjørn Eriksen, bedre kjent som Addexio, et godt grep om norske Minecraft-entusiaster.

Addexio har vært lidenskapelig opptatt av spill hele livet, og siden oppstarten av kanalen for omlag halvannet år siden, har han hatt ett mål for øynene - "å skape underholdning for det norske folk!".

Størsteparten av videoene tar for seg Mojangs klossete verdenssuksess, men av og til står også andre spill på agendaen. Titler som Quantum Conundrum og The Elder Scrolls V: Skyrim har allerede vært i søkelyset, og med seg på laget har Addexio en håndfull gode venner.

Språket er dessuten alltid på norsk, så hvis du har savnet spillvideoer på vårt vakre morsmål, kan vi anbefale en tur innom Addexios Youtube-kanal. I hvertfall hvis du digger Minecraft.

Minecraft

Relaterte tekster

MinecraftScore

Minecraft

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

En ekte spillperle som omfavner kreativitet og åpenhet. Minecraft er en uendelig lekeplass som vil gi deg et helt nytt forhold til firkantede klosser...



Loading next content