Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V til PC likevel?

Ute til bestilling i flere nettbutikker

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da storspillet Grand Theft Auto V omsider ble offisielt annonsert, var kun Xbox 360 og Playstation 3 listet opp som plattformene Rockstar hadde satset på. Dette skapte stor oppstandelse blant PC-tilhengerne, som blant annet startet en stor underskriftskampanje for å dokumentere etterspørselen etter en PC-utgave.

Nå kan de se ut som disse bønnene faktisk har blitt hørt. I løpet av helgen ble nemlig en PC-versjon av nettopp Grand Theft Auto V lagt ut på nettsiden til den franske avdelingen av Amazon. I etterkant har dessuten PC-versjonen dukket opp på flere andre nettsider, deriblant norske sider som Komplett og CDON, så selv om vi fortsatt venter på den offisielle bekreftelsen, virker det trolig at det er noe i disse oppføringene.

Om det er underskriftskampanjen som ligger til grunn, og om PC-versjonen skal slippes sammen med konsollversjonene, gjenstår å se.

Grand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...



Loading next content