Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Black Ops 2

CoD-kveld endte med politibesøk

Leilighet stormet etter rop om hjelp

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

At en økt med Call of Duty kan bli en høylytt affære har vi alle erfart, spesielt hvis man har invitert et gjeng venner på besøk for en real spillkveld. For en vennegjeng i Lund i Sverige tok imidlertid spillkvelden en dramatisk vending nylig, da politiet plutselig stormet inn i leiligheten.

Årsaken til seansen var en telefonsamtale politiet hadde mottatt tidligere på kvelden, fra en tilfeldig forbipasserende. Da en av vennene opplevde motgang i spillet kastet han seg nemlig teatralsk ned på gulvet og skrek og hylte om hjelp. Dette ble feiltolket av personen utenfor:

- Vi fikk melding om høye lyder og rop om hjelp i huset, og det kunne tolkes som et personangrep. I stedet dreide det seg om noen gutter som hadde latt et spill ta overhånd, forklarer inspektør Stephan Söderholm overfor Sydsvenskan.

Politiet gikk dessuten kraftig til verks. Om lag ti bevæpnede pilotbetjenter skal ha vært involvert i aksjonen, der leiligheten ble stormet og personene innenfor ble kommandert til legge seg på gulvet.

Etter litt om og men ble riktig nok misforståelsen avklart, og spilløkten kunne fortsette. De fikk dog beskjed om å dempe seg.

Call of Duty: Black Ops 2

Relaterte tekster

2
Call of Duty saksøkes igjen

Call of Duty saksøkes igjen

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I sommeren 2014 ble Activision saksøkt for å urettmessig ha brukt navnet og utseendet til Manuel Noriega, tidligere diktator av Panama, i Call of Duty: Black Ops 2. Den...

0
12 millioner spiller Black Ops 2 månedlig

12 millioner spiller Black Ops 2 månedlig

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Denne fredagen slippes Call of Duty: Black Ops 3, og interessen for Activisions oppfølger ser ut til å være rimelig stor. Fortsatt spilles nemlig forrige spill i Black...



Loading next content