Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Black Ops 2

Vinn Black Ops 2 Care Package

Den feteste utgaven av Treyarchs storspill

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De mest hardbarka Call of Duty-spillerne har sikkert forlengst skaffet seg den feteste utgaven av Call of Duty: Black Ops 2, altså den spenstige Care Package-utgaven.

Har du derimot ikke enda kastet deg ut i Treyarchs fremtidskrig, har du nå en gylden mulighet. På Gamereactors Facebook-sider kjører vi nemlig nå en fet konkurranse der nettopp Care Package Edition ligger i førstepremiepotten.

I denne pakken finner man en masse godsaker, men kronen på verket er utvilsomt den råkule fjernstyrte flyvedronen. I tillegg får man også et Black Ops 2 Season Pass, som gir tilgang den nye Revolution-utvidelsen og alle fremtidige DLC-pakker.

Og det stopper ikke der. Andre- og tredjeplassen mottar nemlig også hver sine Season Pass, mens fjerde- til tiende plass belønnes med den nye Revolution-pakken.

Så hva venter du egentlig på? Stikk over til konkurransesiden på Facebook og delta nå!

Vinnere blir annonsert og kontaktet på Facebook.

Call of Duty: Black Ops 2

Relaterte tekster

2
Call of Duty saksøkes igjen

Call of Duty saksøkes igjen

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I sommeren 2014 ble Activision saksøkt for å urettmessig ha brukt navnet og utseendet til Manuel Noriega, tidligere diktator av Panama, i Call of Duty: Black Ops 2. Den...

0
12 millioner spiller Black Ops 2 månedlig

12 millioner spiller Black Ops 2 månedlig

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Denne fredagen slippes Call of Duty: Black Ops 3, og interessen for Activisions oppfølger ser ut til å være rimelig stor. Fortsatt spilles nemlig forrige spill i Black...



Loading next content