Norsk
Gamereactor
nyheter
Epic Mickey 2: The Power of Two

Warren Spector takker for seg

Etter åtte år som leder av Junction Point

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I dag kom det frem at Disney-studioet Junction Point Studios skal legges ned, og at de ansatte blir nødt til å finne seg nye arbeidsplasser. Dette gjelder naturligvis også for studioets grunnlegger og sjef gjennom åtte år, bransjelegenden Warren Spector (System Shock, Deus Ex).

I en åpenhjertig Facebook-melding til fansen takker nå Spector for seg, og for følge gjennom de siste åtte årene:

- JPS hadde åtte fine år. Jeg fikk sjansen til å jobbe med fantastiske prosjekter sammen med fantastiske folk. Jeg har hatt noen av mitt livs mest magiske øyeblikk her, og jeg har fått oppfylt livslange drømmer. Jeg har blitt kjent med Disney-fans og medlemmer av Disney-familien. Jeg har fått ta og føle på Disneys historie. Jeg gått der Walt har gått. Magisk er virkelig det eneste ordet som kan beskrive det, skriver Spector.

Til tross for den labre kritikken er Spector fornøyd med jobben de gjorde med Epic Mickey-serien, og spesielt med tanke på luringen Oswald:

- Da Junction Point startet Epic Mickey-reisen sa jeg til meg selv at det verste som kunne skje var at vi ble en fotnote i Disneys historie. Når jeg ser tilbake nå synes jeg vi har klart mye mer enn dét. Med Mikke som helten vår har vi introdusert vanlige folk for en del kule konspeter i et kjernespill, og sist men ikke minst. Vi har satt Oswald the Lucky Rabbit tilbake på kartet, fortsetter Spector.

Hva han skal fylle dagene med fremover vites ikke, men vi mistenker at veteranen ikke er ferdig i spillbransjen helt enda.

- Jeg vil se dere alle i fremtiden, skriver Spector avslutningsvis.

La oss håpe han får rett.

Epic Mickey 2: The Power of Two

Relaterte tekster

7
Epic Mickey 2 til PS Vita

Epic Mickey 2 til PS Vita

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Disney gir seg ikke før det skuffende Epic Mickey 2 er å finne på alle tenkelige plattformer. Nå har de annonsert PS Vita-versjonen.



Loading next content