Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V utsatt

Slippes først i september

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det som skulle bli vårens største spillopplevelse, kommer ikke til å se dagens lys før til høsten. Rockstar har nemlig utsatt det ekstremt etterlengtede sandkassespillet Grand Theft Auto V til den 17. september.

Det kommer frem av en pressemelding fra Rockstar selv, der det forklares at den ekstra ventetiden er nødvendig for å sikre et enda bedre ferdig produkt:

- Kjære alle sammen. I dag har vi en offisiell dato å dele med dere: Grand theft Auto V blir å finne i butikkene den 17. september 2013, skriver Rockstar.

- Vi vet at dette er omlag fire måneder senere enn det som egentlig var planen, og vi vet at denne korte utsettelsen vil komme som en skuffelse for mange, men det kommer til å være verdt det. GTAV er et ekstremt ambisiøst og komplekst spill, og det trenger ganske enkelt mer finpuss før det når standard vi ønsker, standarden dere fortjener, utdyper utviklerne.

Vi må med andre ord stille inn alarmen på den 17. september i stedet. Tør vi håpe på en PC-lansering samtidig med konsollversjonene nå?

Grand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...



Loading next content