Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Black Ops 2

Er du helt rå i Black Ops 2?

Vinn enorme premier med Gamereactor

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Er du kongen av slagmarken i Call of Duty: Black Ops 2? Kunne du tenke deg å vinne en flunkende ny Xbox 360? Eller førsteklasses hodetelefoner til deg og resten av laget ditt? Eller din del av en premiepott på hele 5,5 millioner kroner?!

Hvis svaret på alle disse spørsmålene er ja, bør du definitivt bli med i Gamereactor Friday Nights. I dag går nemlig startskuddet for et nytt prosjekt i regi av Gamereactor og Activision, i samarbeid med Turtle Beach og Gamestop, der man kan sikre seg alle disse godbitene.

De neste tre fredagene inviterer vi nemlig våre kjære lesere til å bli med å spille Black Ops 2 med oss, og hver fredag trekker vi en vinner av en flunkende ny Xbox 360-konsoll.

Melder du deg i tillegg opp til det offisielle verdensmesterskapet i Call of Duty: Black Ops 2, er du samtidig med i trekningen av fire Turtle Beach-hodetelefoner til deg og teamet ditt, samt en såkalt Golden Ticket. Denne billetten dekker reise og hotellopphold for deg og en venn under finalen av Call of Duty-mesterskapet i Los Angeles.

For å bli med i trekningen om den gjeve plassen på tribunen, kreves det dog at laget ditt har "Gamereactor" som en del av navnet sitt. Utover dette har alle muligheten til å vinne, selv de som ender nederst på poengtavlen.

Havner du derimot øverst på poengtavla går du videre i turneringen, som altså når sitt klimaks i Los Angeles fra 5. til 7. april. Her er den samlede premiepotten hele 5,5 millioner kroner, og førsteplassen stikker av med 2,2 millioner.

Gamereactor Friday Nights-øktene varer i ca. 15 minutter og utspiller seg på Xbox Live. For å motta en invitasjon til å være med må du først bli venn med brukeren kalt "GRFridayNights". Du finner mer informasjon om konkurransen på Gamereactor Friday Nights' Facebook-sider.

Call of Duty: Black Ops 2

Relaterte tekster

2
Call of Duty saksøkes igjen

Call of Duty saksøkes igjen

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I sommeren 2014 ble Activision saksøkt for å urettmessig ha brukt navnet og utseendet til Manuel Noriega, tidligere diktator av Panama, i Call of Duty: Black Ops 2. Den...

0
12 millioner spiller Black Ops 2 månedlig

12 millioner spiller Black Ops 2 månedlig

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Denne fredagen slippes Call of Duty: Black Ops 3, og interessen for Activisions oppfølger ser ut til å være rimelig stor. Fortsatt spilles nemlig forrige spill i Black...



Loading next content