Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Black Ops 2

Spill Black Ops 2 og vinn en Xbox 360!

Du trenger ikke være god i spillet. Alt du trenger å gjøre er å spille med oss i Gamereactor, og vips er du med i trekningen av en ny Xbox!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I dag kjører vi igang den siste runden av GR Friday Nights, altså den åpne turneringen der vi inviterer våre kjære lesere til å spille Call of Duty: Black Ops 2 med oss på fredagskvelden.

Vi inviterer spillere til tre free-for-all-runder fra kl. 17.00 i ettermiddag, og alle deltagerne er med i trekningen av funkende ny Xbox 360-konsoll.

Konkurransen gjennomføres i samarbeid med Activision, Gamestop, Turtle Beach og Microsoft, og ved siden av våre egne runder bidrar vi med ekstra premier til de som blir med i det offisielle meterskapet i Black Ops 2.

Den neste Call of Duty Championship Qualification-runden går av stabelen på søndag kl. 15.00, og selv om du ikke skulle klare å kvalifisere deg er du med i trekningen av headsets fra Turtle Beach og en Golden Ticket som dekker tur og opphold til Call of Duty Championship-finalen i Los Angeles.

Alt som kreves for å vinne disse premiene er at laget ditt inkluderer Gamereactor i navnet sitt. Skulle dere dessuten klare å kvalifisere dere, er dere med i kampen om én million dollar, som skal fordeles mellom finalistene i det offisielle mesterskapet.

Vi deler også ut koder til den nye Revolution-utvidelsen til Call of Duty: Black Ops 2. Du kan lese mer om hvordan du deltar i konkurransen på GR Friday Nights' Facebook-sider.

Call of Duty: Black Ops 2

Relaterte tekster

2
Call of Duty saksøkes igjen

Call of Duty saksøkes igjen

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I sommeren 2014 ble Activision saksøkt for å urettmessig ha brukt navnet og utseendet til Manuel Noriega, tidligere diktator av Panama, i Call of Duty: Black Ops 2. Den...

0
12 millioner spiller Black Ops 2 månedlig

12 millioner spiller Black Ops 2 månedlig

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Denne fredagen slippes Call of Duty: Black Ops 3, og interessen for Activisions oppfølger ser ut til å være rimelig stor. Fortsatt spilles nemlig forrige spill i Black...



Loading next content