Norsk
Gamereactor
nyheter
Guild Wars 2

- Vi prioriterer ikke utvidelser

Nettrollespillet Guild Wars 2 kommer neppe til å følge i World of Warcrafts fotspor. Utviklerne vil heller gi spillerne en jevn strøm av nyheter enn store utvidelser.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Utviklerne hos ArenaNet, studioet bak det kritikerroste Guild Wars 2, ser ikke for seg at de skal slippe en masse utvidelser i Wolrd of Warcraft-stil til spillet sitt. I stedet vil de videreutvikler spillet og tilføre nytt innhold i en jevn strøm:

- Vi ønsker at teamene skal jobbe med innovative nye funksjoner fortløpende, funksjoner som endrer måten du spiller på slik at spilleropplevelsen alltid øker. Vi vil ikke at man noen gang skal ville forlate Guild Wars 2. Over tid skal Guild Wars 2 forvandles til Guild Wars 2,5 og deretter det man kan kalle Guild Wars 3, forklarer spillregissør Colin Johanson overfor IGN.

Likevel er de ikke hundre prosent fremmed for å lage en utvidelse en gang i tiden, selv om dette ikke er fokuset akkurat nå:

- Utvidelser er så absolutt noe vi muligens kan se på ved et senenre tidspunkt, men vi har ikke noe tidsfrist for dette. Vi er åpne for ideen, men hovedfokuset vårt er å opprettholde en innbydende levende verden for de spillerne vi allerede har, avslutter Johanson.

Hva er å foretrekke? En jevn strøm av nyvinninger, eller store omveltninger fra tid til annen?

Guild Wars 2

Relaterte tekster

Guild Wars 2Score

Guild Wars 2

ANMELDELSE. Skrevet av Jostein Holmgren

ArenaNet tar et oppgjør med de etablerte sannhetene i MMO-sjangeren, og leverer den beste sosiale opplevelsen i et rollespill til dags dato...



Loading next content