Norsk
Gamereactor
nyheter
SimCity

- Det er mulig å spille Sim City offline

Maxis har hele tiden sagt at kravet om konstant internettilgang er en teknisk nødvendighet for det nye Sim City. Det er ikke én av utviklerne enig i.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Protestene mot det nye Sim City har vært mange. Fansen har reagert på kravet om at man alltid må være online for å spille, og attpåtil har ikke serverne EA har satt av for spillet klart å håndtere all trafikken.

Nå melder det som angivelig er én av utviklerne at spillet faktisk fint kan kjøre uten en internettforbindelse, så lenge man holder seg innenfor sin egen by:

- Serverne håndterer ikke noe av simuleringen innenfor byen du spiller i. De fungerer som servere flest, og tar seg av meldinger som sendes mellom byene og regionen. De håndterer også lagringsfilene i nettskyen, samt kommunikasjonene med Origin-klienten, men når det gjelder spillet i seg selv gjør de ingen forskjell. Jeg aner ikke hvorfor de påstår noe annet. Det er mulig Bradshaw (Maxis-sjef Lucy Bradshaw red.anm.) har misforstått eller blitt feilinformert. Hvis ikke skjønner jeg ingenting, hevder kilden overfor spillsiden Rock Paper Shotgun.

Mange spillere har rapportert at de kan spille offline i kortere perioder, hvis de kobler ut internettilkoblingen sin eller mister kontakten med serverne. Etter en stund blir de dog kastet ut av spillet, men ifølge Rock Paper Shotguns kilde er dette et resultat av en periodisk kontrollering mot serverne, som er et ledd i bekjempelsen av hacking og piratkopiering.

Serverproblemene har blitt bedret radikalt de siste par dagene, men enkelte opplever fremdeles perioder der de ikke får spille. Som et plaster på såret akter Maxis å tilby alle spillere et gratis EA-spill i kompensasjon.

SimCity

Relaterte tekster

Sim CityScore

Sim City

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Elfving - GR SE

Maxis har ventet i ti år på å gi ut en oppfølger til Sim City 4, og endelig er våre borgermesterbønner hørt. Sim City er her, og det leverer...

3
Moddere utvider SimCity-kartet

Moddere utvider SimCity-kartet

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Et av ankepunktene mot SimCity har vært at området man får til rådighet for å bygge i føles ganske lite. Maxis har tidligere sagt at kartstørrelsen er valgt med tanke på...

7
Maxis fjerner nettkravet i SimCity

Maxis fjerner nettkravet i SimCity

NYHET. Skrevet av Kim Visnes

For litt mindre enn ett år siden lanserte Maxis og Electronic Arts det nye SimCity-spillet til PC, og det har vært en ganske så turbulent tid for selskapene siden den...

3
Maxis vil fremheve SimCity-moddere

Maxis vil fremheve SimCity-moddere

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

SimCity har alt som trengs for å bli alle modderes drøm, og ifølge et blogginnlegg på spillets offisielle hjemmesideskal Maxis begynne å støtte deg som vil skape eget...



Loading next content