Norsk
Gamereactor
nyheter
Dishonored

Mer Dishonored den 16. april

Ny DLC-pakke skal utvide historien fra hovedspillet. I The Knife of Dunwall skal vi få spille som den beryktede snikmorderen Daud.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I forgårs lovte Bethesda spennende nyheter til actionspillet Dishonored, og alt pekte i retning av en ny utvidelsespakke. Denne er nå annonsert, og den skal lanseres allerede den 16. april.

Den nye pakken bærer navnet The Knife of Dunwall , og den følger historien til snikmorderen Daud, en av hovedfiendene fra den originale historien. Ved siden av å være en meget dyktig snikmoder har også Daud overnaturlige evner, og han innehar et sprekt arsenal av våpen.

Vi vet ikke så mye om historien enda, men kan i det minste konstatere at reisen vil ta oss til nye områder i Dunwall, områder vi ikke har besøkt tidligere. Vi vil også få sjansen til å gjenoppleve noen av de sentrale øyeblikkene fra hovedspillet, denne gangen sett gjennom Dauds øyne. Samtidig skal vi stifter bekjentskap med nye allierte, som Dauds trofaste armé av snikmordere.

The Knife of Dunwall skal slippes samtidig til PC, Playstation 3 og Xbox 360. Prisen er satt til 60 kroner, eller 800 Microsoft-poeng.

Dishonored

Relaterte tekster

3
Dishonored: The Brigmore WitchesScore

Dishonored: The Brigmore Witches

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Vi har tatt en siste tur til Dunwall. Vakkert på utsiden, stygt på innsiden og fortsatt et utrolig bra spill. Her er inntrykkene fra den siste utvidelsen til fjorårets monsterhit...

0
Se den animerte prologen til Dishonored

Se den animerte prologen til Dishonored

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Ettersom nyversjonen av Dishonored, altså Dishonored: Definitive Edition, nærmer seg lansering med stormskritt, har utvikler Arkane Studios trukket frem en animert serie...



Loading next content