Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Black Ops 2

Spill Black Ops 2 med GR i kveld

Vi kjører igang en ny runde med GR Friday Nights. Denne gangen spiller vi på Playstation 3 og blant premiene finner vi Turtle Beach-headsets og God of War: Ascension.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter tre storslagne runder med GR Friday Night på Xbox 360 var det på høy tid at vi fyrte opp Playstation 3-konsollene våre. I kveldens runde av GR Friday Nights er nemlig Sonys konsoll arenaen for skytefesten, og i premiepotten finner vi P11-headsets fra Turtle Beach og actionspillet God of War: Ascension.

Hvis du ikke har kjennskap til GR Friday Nights er dette en uhøytidelig konkurranse der vi inviterer våre kjære lesere til å spille sammen med oss på - du gjettet det - fredagskveldene. Du finner mer informasjon om påmelding og den slags på GR Friday Nights Facebook-sider.

Ved siden av kveldens runde, skal nye runder arrangeres fredag 5. april og fredag 19. april. Vi sees på slagmarken!

Call of Duty: Black Ops 2

Relaterte tekster

2
Call of Duty saksøkes igjen

Call of Duty saksøkes igjen

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I sommeren 2014 ble Activision saksøkt for å urettmessig ha brukt navnet og utseendet til Manuel Noriega, tidligere diktator av Panama, i Call of Duty: Black Ops 2. Den...

0
12 millioner spiller Black Ops 2 månedlig

12 millioner spiller Black Ops 2 månedlig

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Denne fredagen slippes Call of Duty: Black Ops 3, og interessen for Activisions oppfølger ser ut til å være rimelig stor. Fortsatt spilles nemlig forrige spill i Black...



Loading next content