Norsk
Gamereactor
nyheter
Battlefield 4

Vil gjerne se Battlefield 4 i esporten

Utviklerne hos svenske Dice er veldig interessert i å tilpasse det kommende Battlefield 4 som en esport-tittel.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Skytespillet Battlefield 3 er utvilsomt ett av de beste som har blitt lansert de siste par årene, og særlig nettspillingen har kapret interessen til både PC- og konsollentusiaster.

Likevel har ikke Battlefield 3 etablert seg noe særlig innen esporten, og dette ønsker utviklerne hos Dice å endre med lanseringen av Battlefield 4 til høsten:

- Vi er veldig interessert i dette, og vi kommer definitivt til å se nærmere på hva vi kan gjøre på dette området. Jeg kan ikke snakke om noe spesifikt her og nå, ettersom vi ikke har noe å annonsere foreløpig, men jeg kan me trygghet si at esport er noe vi er veldig interessert i, forklarer Dice-sjef Karl-Magnus Troedsson til VG247.

Videre påpeker han at esport handler om mer enn å legge til et par funksjoner, da spillet må tilpasses denne formen for spilling. Samtidig tror han Battlefield har gode muligheter til å kunne lykkes som et esport-spill. Interessen for serien er i hvertfall høy nok, både blant publikum og potensielle utøvere.

Hvilke grep tror du Dice må gjøre for å tilrettelegge Battlefield 4 som en esport-tittel? Kan det konkurrere med Call of Duty og Counter-Strike?

Battlefield 4
Dice og EA løftet nylig (omsider) sløret for Battlefield 4.

Relaterte tekster

Battlefield 4Score

Battlefield 4

ANMELDELSE. Skrevet av Oskar Nyström

Dice leverer den mest polerte og levende opplevelsen i serien så langt. Vi har testet slagmarken på både PC og Playstation 4. Her er dommen...

3
Alle Battlefield 4-utvidelsene er gratis

Alle Battlefield 4-utvidelsene er gratis

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Med utgivelsen av Battlefield 1 like rundt hjørnet har EA og Dice presentert et lukrativt tilbud for alle Battlefield 4-entusiaster. Frem til 19. september kan du nemlig...

1
Final Stand til Battlefield 4 er nå gratis

Final Stand til Battlefield 4 er nå gratis

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det behøver ikke å være så dyrt å krige, i hvert fall ikke virtuelt, for nylig ble både Dragon's Teeth-utvidelsen til Battlefield 4 og Robbery-utvidelsen til Battlefield:...



Loading next content