Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Black Ops 2

Spill Black Ops 2 med GR i morgen!

Er du klar for en ny runde Black Ops 2 i GR Friday Nights-turneringen? Du kan vinne et Turtle Beach P11-headset og God of War: Ascension.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter tre storslagne runder på Xbox 360, har Call of Duty: Black Ops 2-konkurransen GR Friday Nights rettet blikket mot Playstation 3.

Den første runden gikk av stabelen før påske, og i morgen er det klart for en ny runde, så hvis du er lysten på å vinne et Turtle Beach P11-headset og actionspillet God of War: Ascension er det ingenting å lure på.

Bli med i morgendagens runde av GR Friday Nights! Du finner informasjon om påmelding og tidspunkter på konkurransens egne Facebook-sider (informasjonen kan leses uten Facebook-medlemskap).

Call of Duty: Black Ops 2

Relaterte tekster

2
Call of Duty saksøkes igjen

Call of Duty saksøkes igjen

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I sommeren 2014 ble Activision saksøkt for å urettmessig ha brukt navnet og utseendet til Manuel Noriega, tidligere diktator av Panama, i Call of Duty: Black Ops 2. Den...

0
12 millioner spiller Black Ops 2 månedlig

12 millioner spiller Black Ops 2 månedlig

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Denne fredagen slippes Call of Duty: Black Ops 3, og interessen for Activisions oppfølger ser ut til å være rimelig stor. Fortsatt spilles nemlig forrige spill i Black...



Loading next content