Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Black Ops 2

Ny Black Ops 2-utvidelse underveis

Fire nye flerspillerkart og et nytt zombie-kart med Ray Liotta, Chazz Palminteri, Joe Pantoliano og Michael Madsen i hovedrollene. Den 16. april lander Uprising-pakken.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Activision har nå annonsert den neste utvidelsespakken til det superpopulære Call of Duty: Black Ops 2. Denne har fått navnet Uprising, og på innsiden av pakken finner vi fire nye flerspillerkart og et nytt zombie-kart.

Sistnevnte går under navnet Mob of the Dead, og dreier seg om de fire gangstere Ray Liotta, Chazz Palminteri, Joe Pantoliano og Michael Madsen (ja, det er noe kjent med navnene), som skal unnslippe Alcatraz-fengselet i San Francisco på 1920-tallet.

Uprising ankommer som alltid først på Xbox 360. Dette skjer den 16. april og prisen blir de sedvanlige 110 kronene. En måneds tid senere følger PC- og Playstation 3-versjonene, sjekk ut traileren!

HQ

Relaterte tekster

2
Call of Duty saksøkes igjen

Call of Duty saksøkes igjen

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I sommeren 2014 ble Activision saksøkt for å urettmessig ha brukt navnet og utseendet til Manuel Noriega, tidligere diktator av Panama, i Call of Duty: Black Ops 2. Den...

0
12 millioner spiller Black Ops 2 månedlig

12 millioner spiller Black Ops 2 månedlig

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Denne fredagen slippes Call of Duty: Black Ops 3, og interessen for Activisions oppfølger ser ut til å være rimelig stor. Fortsatt spilles nemlig forrige spill i Black...



Loading next content