Norsk
Gamereactor
nyheter
The Elder Scrolls V: Skyrim

Nå legger de Skyrim bak seg

Skyrim har blitt hyllet som ett av tidenes beste rollespill. Etter halvannet år med utvidelser har utviklerne nå vendt blikket mot det neste storspillet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Storspillet The Elder Scrolls V: Skyrim høstet fantastiske kritikker da det ble lansert i 2011, og på tross av en god del problemer med Playstation 3-versjonene har en godkjent mengde utvidelser nå blitt sluppet til spillet.

Den konklusjonen er tydeligvis også utviklerne hos Bethesda Softworks enige i. De har nemlig nå lagt spillet bak seg for å fokusere på nye prosjekter.

- Vi har jobbet med nytt innhold til Skyrim i halvannet år. Ting som Creation-verktøyet, Steam Workshop- og Kinect-støtte og utvidelser. Samtidig har deler av teamet jobbet med oppstartsfasen for vårt neste store prosjekt, og dette spillet har nå kommet til det punktet der det trenger oppmerksomheten til hele studioet. Bare på den måten kan vi sikre at spillet blir det største og beste vi noen gang har laget, forklarer utviklerne på Bethesda-bloggen

Samtidig tar de seg tiden til å hylle det de har fått til med Skyrim:

- Skyrim har vært et kjærlighetsarbeid for oss helt siden vi startet å designe det i 2006. Vi hadde aldri trodd at det ville bli det fenomenet det har blitt. Og det er på grunn av dere, fansen. Det var dere som gjorde det til en suksess, og vi kan ikke takke dere nok for måten dere mottok spillet på. Dere spredte budskapet og gjorde spillet til deres eget, utdyper utviklerne.

Hva det neste spillet dreier seg om vites ikke, men at vi gleder oss til annonseringen, det kan du være sikker på.

The Elder Scrolls V: Skyrim
Rolig, Blakken.

Relaterte tekster



Loading next content