Norsk
Gamereactor
nyheter
The Evil Within

The Evil Within annonsert

Se trailer fra Resident Evil-skaperens nye skrekkthriller The Evil Within eksklusivt her på Gamereactor...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bethesda har akkurat avslørt The Evil Within, et nytt skrekkspill med Shinji Mikami (mannen bak Resident Evil-serien) ved roret.

The Evil Within blir det første spillet til Tango Gameworks, et studio Mikami etablerte i 2010. Lansering kan ventes i 2014 til PC, PS3, Xbox 360 og nestegenerasjons konsoller. Mikami bekrefter at en Wii U-versjon ikke er i vente.

Med lanseringen av Resident Evil til Playstation i 1996 satte Shinji Mikami standarden for survival horror-sjangeren, en suksess han senere gjentok med Resident Evil 4 til Gamecube i 2005. Siden den gang har Mikami tatt en pause fra skrekksjangeren og heller konsentrert seg om titler som God Hand og Vanquish.

Nå er det imidlertid klart at Mikami er tilbake på gamle beitemarker. Til neste år lanseres The Evil Within, et nytt spill i survival horror-sjangeren.

I The Evil Within inntar man rollen som politietterforskeren Sebastian, som blir tilkalt til et tidligere herskapshus som nå er gjort om til et sykehus. Inne i sykehuset blir han overfalt av en usynlig fiende, og idet han våkner befinner han seg i et levende mareritt.

- The Evil Within blir et survival horror-spill med klare inspiratoriske trekk fra Resident Evil og Resident Evil 4, sier Shinji Mikami i en eksklusiv pressevisning av spillet. Atmosfæren vil være mørk og spenningsfylt, mystiske og skumle fiender vil angripe deg og man vil ha minimalt med ammunisjon tilgjengelig.

NB! Gamereactor har vært i Tokyo for å se nærmere på spillet, og førstkommende mandag publiserer vi en stor sak som omhandler både inntrykk fra spillet og intervju med gjengen som utvikler det.

HQ
The Evil Within

Relaterte tekster

8
The Evil WithinScore

The Evil Within

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

Skrekklegenden Shinji Mikamis The Evil Within er endelig sluppet, og vi har samlet nok mot til å gi det en gjennomspilling. Her er anmeldelsen...



Loading next content